Kære medlem af antenneforeningen.

Tak for tålmodigheden gennem de sidste uger. Vi er nu i sidste fase, og Inden længe afslutter vi vores opgradering og fremtidssikring af kabelnettet. Det vil give bedre stabilitet og mulighed for internet med gigabit-hastigheder.

Mens vores Stofa-teknikere opgraderer i dit område, vil der være afbrydelser af tv, internet og telefoni. De vil være i tidsrummet mellem klokken 7.30-17.15. Hvis du er tilmeldt driftsinformation hos Stofa, vil du modtage en mail og sms med angivelse af, hvilken dag det drejer sig om. Du kan hver uge se listen over hvilke områder, der arbejdes i på Facebook og på www.lunderskovaf.dk    

Dine tv-kanaler skal søges ind igen

Når opgraderingen er færdig i dit område, skal dine tv-kanaler søges ind på dit tv igen, hvis du har Stofa Tv. Det kan du gøre efter klokken 17.15 den dag, opgraderingen finder sted. Får du brug for hjælp til dit tv, er der vejledninger til de fleste tv’er på stofa.dk/kanal. Hvis du har en Stofa– boks, skal du IKKE lave en kanalsøgning. Det sker automatisk.

 Vi har sammen med Stofa et godt tilbud til dig.

Hvis du mod forventning oplever problemer med din tv- eller internetforbindelse, når vi er færdige med hele opgraderingen, er der mulighed for gratis at få besøg af en Stofa-tekniker. Teknikeren vil så gennemgå din forbindelse. Ønsker du det, skal du kontakte Stofa på 88 30 30 30.

Du kan læse meget mere om opgraderingen her: stofa.dk/giganet.

Med venlig hilsen

Lunderskov Antenneforening og Stofa.