Lunderskov Antenneforening og Stofa opgraderer nettet i Lunderskov til Docsis 3.1.og fejrer det med en rabat til alle medlemmer, der har et Stofa bredbåndsabonnement.

 

Lunderskov Antenneforening og Stofa har indgået en aftale om udbygning af nettet til Docsis 3.1. Det giver mulighed for, at der i fremtiden kan opnås hastigheder på op til 1.000 Mbit.

Opgraderingen er en fremtidssikring af foreningens infrastruktur, der vil sikre alle foreningens medlemmer tidssvarende tv- og internet, der er rustet til de digitale udfordringer som øget streaming, Internet of Things m.v. giver os, udtaler Lunderskov Antenneforenings formand Henrik Wulff.

Opgraderingen vil ske i løbet af 2019 og 2020, men allerede nu mærker foreningens medlemmer en kontant fordel af den indgåede aftale.

Fra den 1. juli 2019 opnår alle medlemmer, der har et Stofa bredbåndsabonnement, en rabat. Rabatten er pt er på 20 kr. pr. måned, uanset hvilken bredbåndshastighed man abonnerer på.

Vi er stolte over, at vi er på forkant med den teknologiske udvikling og til stadighed formår at tilbyde medlemmerne et produkt, der fuldt ud matcher de krav, der stilles og de krav, vi mødes med, siger Henrik Wulff.

 

Nærmere oplysninger hos formand Henrik Wulff på telefon 40 13 11 51 eller på mail til henrikwulff@stofanet.dk